Pai? Sa aducem ceva bun si pentru Silvia! :))) La multi ani fata draga!Mai intai vom prepara crema, pentru ca necesita un pic de timp.

Turnam laptele condensat intr-un vas termorezistent. Acoperim vasul cu folie de aluminiu, apoi il punem intr-un alt vas sau tava cu apa. Se da la cuptor pentru cca 1 ora, pana laptele se caramelizeaza. Se scoate vasul din cuptor si se lasa la racit.

Intr-un castron amestecam faina cu nuca de cocos, zaharul si un pic de sare. Turnam untul topit si omogenizam amestecand bine cu o lingura. Vom obtine o compozitie sfaramicioasa.

Punem intr-o tava detasabila (20/20 cm), repartizam uniform pe toata suprafata tavii, apoi tasam bine cu lingura pana obtinem un blat compact. Dam la cuptor la foc mediu pentru 10-15 minute. Scoatem tava si punem deasupra crema caramelDam din nou la cuptor pentru alte 15-20 de minute. Se lasa la racit.

Topim ciocolata la foc mic cu smantana pentru frisca si untul. Aducem compozitia la punctul de fierbere, dam deoparte, omogenizam, apoi lasam sa se raceasca.

Turnam glazura de ciocolata peste prajitura si portionam dupa dorinta.