Detalii Tagliatelle cu carne de porc
Eu sunt o mama ascultatoare si grijuie cu puiul ei,asa cum sunt toate mamele.
Si cum el este clasa a XII-a are nevoie de calorii multe si eu nu-i refuz nimic,ma rog,in functie de posibilitati...
In seara asta leutul si-a exprimat doleantele si eu m-am executat....
Pregatim carnea,o taiem cubulete mici.
Curatam rosiile de coaja si le taiem marunt.
Punem o tigaie pe foc cand s-a incins adaugam ulei si apoi punem bucatele de carne.
Presaram sare si piper si lasam sa se patrunda bine carne,apoi adaugam rosiile si lasam sa scada .
La final adaugam busuioc maruntit.
Cat timp pregatim carnea punem si apa la fiert pentru paste.2 litri de apa si 20 g sare,se lasa sa fiarba si apoi se adauga tagliatelele,se amesteca bine cca 4-5 min,apoi se scot in strecuratoare si se scurg de apa.
Se aseaza pe farfurie si deasupra se pune carne cu sosul de rosii.