Din seria deserturilor rapide, cu ce avem prin bucatarie:)Intr-o tigaie se caramelizeaza cele 5 linguri de zahar.

Cand este culoarea aurie,se adauga sucul de pe piersici sau 200 ml apa.

Si se lasa inca 5 minute la foc mic,pana se dizolva caramelul.

Apoi se adauga piersicile taiate in felii.

Se mai lasa la foc mic inca 5 minute.

Se lasa apoi la racit.

Intr-un castron se adauga mascarpone,branza de vaci,coaja rasa de lamaie sau de portocala,zaharul si zaharul vanilat.

Se mixeaza bine,cand are o compozitie cremoasa este gata.

Cand s-au racit piersicile caramelizate se iau 4 cupe de desert in care se pune un strat de piersici caramelizate,apoi unul de crema de mascarpone,din nou piersici,din nou crema.

Deasupra se poate decora dupa gust.

Se lasa la frigider pentru cel putin o ora.

A nu se carameliza zaharul prea tare.

Se poate face si cu smantana,in loc de branza de vaci.

Varianta usoara este doar cu iaurt natural.

Se serveste rece.