o prajitura nesanatoasa dar buuuuna....nu am poze prea frumoase pentru ca nu am avut timp de joaca ))))am facut a treia oara prajitura dar tot nu am reusit sa fac niste poze bune ((Separam albusurile de galbenusuri.

Mixam albusurile cu un praf de sare pana se intaresc,apoi adaugam treptat zaharul si mixam continuu pana se intaresc iar.

Adaugam galbenusurile,apoi praful de la dr Oetker si omogenizam compozitia.

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem aluatul in ea.

Dam la cuptorul preincalzit,la foc potrivit,pana se coace blatul.

Scoatem si lasam sa se racasca blatul..

Punem laptele cu frisca lichida,praful de vanilie si intaritorul de frisca si mixam pana se intareste,apoi punem bucatile de ananas si amestecam usor.

Punem crema peste blat.

Pregatim glazura:Punem bucatile de ciocolata cu frisca lichida si lasam sa se topeasca,apoi adaugam untul si coniacul si amestecam bine.

Lasam putin glazura sa se racoreasca,apoi turnam peste crema si dam la frigider cateva ore.

Crema mea a fost galbena pentru ca am pus colorant alimentar.