Salamul de biscuiti este unul dintre cele mai indragite dulciuri din copilarie. Se face rapid....si dispare la fel de rapid :)) - Salam de biscuiti, reteta cu ananasSalam de biscuiti, reteta cu ananasRupem biscuitii bucatele si ii amestecam cu siropul de ananas. Punem o craticioara pe foc mic si punem laptele la incalzit. Peste lapte adaugam pe rand untul, zaharul si cacaua.

Amestecam dupa fiecare ingredient adaugat pana la omogenizare.

Cand compozitia incepe sa fiarba inchidem focul si adaugam esenta de rom.

Lasam compozitia la racit cca. 10 minute apoi o punem peste biscuiti si amestecam cu o spatula pana la incorporare.

Adaugam acum ananasul si nucile taiate bucati mici si amestecam.

Imbracam o tava de chec cu folie alimentara, turnam compozitia, o apasam bine cu o lingura, apoi o acoperim cu folia alimentara.

Dam tava la frigider pentru 3-4 ore sau pana a2a zi, dupa care inlaturam folia si portionam salamul de biscuiti.