Separam albusurile de galbenusuri. Peste cele 6 albusuri + cele 4 de la separarea anterioara adaugam 150 gr. zahar pudra + un praf de sare. Mixam pana obtinem albusurile batute spuma. Galbenusurile se freaca spuma cu restul de zahar+praful de copt+pudra de turmeric pana isi dubleaza volumul. Incorporam apoi usor, ajutandu-ne de o lingur de lemn, 3/4 din cantitatea de albusuri spuma si faina in ploaie.

Preincalzim cuptorul la 175 grade. Asezam formele din silicon in tava, in fiecare forma introducem cate o hartiuta de briosa, umplem formele pena la jumatate cu amestecul obtinut. Peste spuma ramasa adaugam nuca macinata, amestecam usor sa nu se lase spuma. Peste aluatul din formele de silicon adaugam cate o lingurita de spuma cu nuca. Peste spuma presaram merisoare deshidratate si dam apoi tava la cuptor pana trec briosele testul cu scobitoarea.

Le scoatem apoi din cuptor si din forme, le lasam la racorit si servim. Pofta buna!