Nu-mi pasa de gurile rele!Din cand in cand mananc si paineFacuta de mainile meleUite ce poti sa gatesti maine!Incalzim laptele, in care diluam drojdia cu praful de zahar. Atentie! Laptele trebuie sa fie doar caldut. Formam astfel maiaua. Intr-un bol turnam restul de faina. Facem o adancitura in faina si turnam maiaua. Lasam sa se odihneasca un sfert de ora, apoi turnam restul de lapte si framantam pana obtinem o coca. O lasam la crescut la cald timp de o oraPentru umplutura: calim ceapa apoi adaugam carnea tocata apoi ardeiul gras si condimentele. Lasam pe foc pana cand este facuta carnea Formam din coca crescuta 9 chifle pe care le asezam in tava cuptorului tapetata cu hartie de coptCu ajutorul unei lingurite, formam mici lacasuri in partea superioara a chiflelor Le umplem cu carne tocataPresaram cascaval razuit deasupra. Marginea chiflei o ungem cu galbenus de ou.

Bagam la cuptorul incins la 170 grade pentru circa 30 minute (pana cand se rumenesc frumos deasupra).