O delicioasa cina pe gustul intregii familii.

Pe scurt,asta e definitia aceste minunate retete.

Paste cu branza si bucatele de sunca gratinate la cuptor.

Se prepara repede,iar ingredientele sunt la indemana oricui.

Intr-un vas mai mare se pune apa cu sare la foc.

Cand apa clocoteste,se pun pastele.

Se lasa sa fiarba in functie de timpii indicati pe pachet.

Cand sunt fierte,se iau de pe foc si se scurg intr-o strecuratoare.

Branza se da pe razatoare,iar sunca se taie felii mici,subtiri.

Pastele scurse se amesteca cu branza si sunca. Se unge cu unt un vas rezistent la foc.

Se rastoarna pastele,iar deasupra se acopera cu cateva linguri de smantana.

Se da totul la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra. Se servesc fierbinti,dar sunt bune si reci.

Se pot folosi paste din comert sau taitei de casa. Forma pastelor poate sa difere in functie de gusturile fiecaruia. La fel si branza folosita poate sa difere in functie de gusturi,imaginatie sau ce avem prin frigider. Se poate folosi branza telemea bine scursa,cascaval,feta,mozzarella. Sunca poate sa fie si ea din comert sau de casa,de la porcul propriu sau alte preparate afumate in casa.

Eu am folosit piept de curcan afumat.