E cu cioco,e cu capsuni si fragi e pentru o prietena draga,deci nu va dau si nici sectiune nu am......

Blat : Ouale cu zaharul le mixam bine,apoi adaugam uleiul ca la maioneza.

Peste oua adaugam amestecul de faina,praf de copt si cocao,omogenizam bine si apoi adaugam laptele.

Tapetam o forma de tort cu hartie de copt ( diametrul de 24 cm ),turnam compozitia in forma si presaram deasupra nessul.

Dam forma la cuptorul preincalzit,este gata cand trece testul scobitorii.

Se scoate din cuptor si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit,asezam blatul pe farfurie si punem inelul detasabil de la forma in care am copt blatul.

Taiem capsuni si le asezam peste blatul racit apoi turnam jeleu fierbinte.

Jeleu : Intr-o craticioara punem praful din plic,zaharul si siropul de capsuni.

Punem pe foc si lasam sa fiarba cca 1-2 min,apoi lasam vreo 5 min sa se racoreasca jeleul.

Dupa care il turnam peste blatul cu capsuni.

Se lasa la racit cat pregatim cremele.

Crema 1 : Intr-o craticioara cu fundul dublu punem ciocolata,100 g smantana dulce,50 ml frisca lichida si 50 g zahar,le punem pe foc si le topim bine,fara sa fiarba.

Separat hidratam cu apa rece foitele de gelatina.

Dupa ce am topit ciocolata,tragem cratita de pe foc si adaugam foitele de gelatina stoarse de apa.

Omogenizam si dam la congelator pentru 20 min,cat sa se intareasca.restul de frisca lichida o mixam bine si o adaugam in crema racita,mixam pana obtinem o crema spumoasa.

Scoatem blatul de la rece si adaugam crema 1,ornam cu capsuni si dam la rece pana facem crema 2.

Crema 2 : Ciocolata cu cappucino,75 g smantana dulce,25 ml frisca lichida si 30 g zahar,le topim fara a fierbe.

Separat hidratam 2 foi de gelatina si apoi le adaugam in ciocolata topita.

Dam la congelator cca 15 min,apoi amestecam cu frisca lichida batuta spuma tare.

Se mixeaza bine pana obtinem o crema spumoasa.

Scoatem tortul de la frigider,intindem si crema 2,asezam capsuni taiate si dam din nou tortul la frigider pana facem si crema 3.

Crema 3 : Ciocolata alba,30 g zahar,75 g smantana dulce si 25 ml frisca lichida pe foc se topesc.

Apoi se adauga gelatina hidratata se omogenizeaza si se da la congelator pentru 15 min.

Apoi se amesteca cu frisca obtinuta din frisca lichida .

Scoatem tortul de la frigider,punem crema alba intr-un posh si ornam.

Apoi asezam si fragutele si deasupra trasam cu ciocolata topita.