O noua provocare, sa folosesc indulcitor SugarGreen in loc de zahar ;) Super fain ca nu trebuiesc modificate cantitatile;) De data asta l-am folosit la reteta de baza in CasaZmeilor, aluatul dospit, pentru paine, pizza, gogosi, langosi sau ce vreti voi;) Super fain;)In recipientul masinii de paine se pune apa, faina cernuta, sarea, zaharul, uleiul si drojidia (Atentie! Pastrati aceasta ordine daca vreti sa creasca aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru framantat si dospit, care dureaza 90 de minute. Cand s-a terminat programul, se scoate aluatul, se intinde, se taie patratele. Se pune pe fiecare patratea cate o bucata de telemea. Se inchid patratelele ca si un cadou, se pun in tava si se ung cu ouale de prepelita batute spuma. Se presara casacavl ras si mix de seminte. Painicile se dau la copt in cuptorul preincins cca. 20 minute la 200 grade.