Cu ocazia desfasurarii fazei finale a turneului de eSports Final Kombat 2020, Warner Bros. Interactive Entertainment si NetherRealm Studios au dezvaluit un nou trailer de gameplay pentru Mortal Kombat 11, prezetandu-l astfel in premiera pe Spawn, cel mai nou luptator DLC al jocului. Personajul de benzi desenate conceput de Todd McFarlane este astfel invitat in cadrul universului Mortal Kombat.

Spawn va fi disponibil pentru posesorii de Kombat Pack incepand cu 17 martie 2020, urmand sa fie oferit de pe 24 martie si celor care doresc sa il achizitioneze separat. Spawn se alatura astfel distributiei de personaje suplimentare lansate sub forma de pachete DLC pentru Mortal Kombat 11, alaturi de Shang Tsung, Nightwolf, Terminator T-800, Sindel si Joker.

Vocea lui Spawn din Mortal Kombat 11 este interpretata de Keith David, acelasi actor ce i-a dat viata personajului si in serialul animat Todd McFarlane sSpawn produs de HBO. Lansarea lui Spawn pentru Mortal Kombat 11 va fi acompaniata si de aparitia unor skin-uri noi, pe care le puteti admira in imaginile de mai jos.

Mortal Kombat 11 este disponibil in editii pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch si PC. Articol original Spawn, din benzile desenate direct in Mortal Kombat 11, de pe site-ul go4games.ro