Chiar daca jocul nu are inca o data de lansare exacta, Microsoft a dezvaluit cerintele de sistem pentru noul Microsoft Flight Simulator, acesta anuntandu-se unul dintre cele mai ambitioase simulatoare de zbor din ultima vreme.

Producatorii promit ca pilotii virtuali din Microsoft Flight Simulator vor putea traversa in zbor intreaga planeta, cu acces la toate cele 37 000 de aeroporturi de pe glob, conditii realiste de trafic aerien, efecte meterologice dinamice, precum si un aspect grafic fotorealist.

Din fericire, toate acestea nu vor necesita configuratii monstruoase, chiar si posesorii unor sistem mai modeste, bazate pe procesoare AMD Ryzen 3 1200, spre exemplu, urmand sa se poate bucura de joc. In tabelul de mai sus puteti consulta cerintele de sistem detaliate ale jocului Microsoft Flight Simulator.

Noul Microsoft Flight Simulator ar trebui sa-si faca aparitia in cursul acestui an, in versiuni pentru PC, cat si pentru consolele Xbox One. Articol original Iata PC-ul de care ai nevoie pentru a juca noul Microsoft Flight Simulator, de pe site-ul go4games.ro