1 Printr-o fierbinte ravn si o neintrerupt osteneal noi vom lucra frumos pentru aducerea sufletelor pin la Hristos. Nu numai pan la biseric , sau pan la adunare, sau pan la Biblie, sau pan la rug ciunea lui Hristos, ci chiar pan la El Insusi. Numai aducerea pan la El este cu adev rat fericit . 2 Printr-o m rturie l untric noi []1 Printr-o fierbinte ravn si o neintrerupt osteneal noi vom lucra frumos pentru aducerea sufletelor pin la Hristos.

Nu numai pan la biseric , sau pan la adunare, sau pan la Biblie, sau pan la rug ciunea lui Hristos, ci chiar pan la El Insusi. Numai aducerea pan la El este cu adev rat fericit .2 Printr-o m rturie l untric noi aducem o dovad fericit pe care o simt in toat fiinta noastr acei care Il caut si-L doresc cu Duhul Sfant.

Sufletul credincios care are dovezile roadelor Duhului Sfant inafara si in untrul s u, acela cu adev rat este un slujitor al lui Dumnezeu, un supus care nu va spune niciodat c are alt imp rat decat pe Dumnezeu, pe Hristosul s u.3 Mainile oamenilor sunt atat de frumoase cand sunt nevinovate, cand sunt fragede, cand sunt curate.

Dar devin atat de urate cand se murd resc, cand se uratesc, cand se spurc .

Ce frumoase sunt...