In Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin. Doamne Dumnezeul nostru, Parintele nostru din ceruri, in numele Domnului Iisus, Fiul Tau iubit, in aceasta noapte, cu multa recunostinta venim in fata Ta si- i multumim din toata inima noastra ca ne-ai facut parte de aceasta binecuvantata stare. Iti multumim din toata inima ca []In Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

Doamne Dumnezeul nostru, Parintele nostru din ceruri, in numele Domnului Iisus, Fiul Tau iubit, in aceasta noapte, cu multa recunostinta venim in fata Ta si- i multumim din toata inima noastra ca ne-ai facut parte de aceasta binecuvantata stare.

Iti multumim din toata inima ca ne-ai ajutat sa ne putem intalni in felul aceasta, sa putem petrece cateva clipe langa Tine si intr-o stransa si sfanta partasie unii cu altii.

Te rugam, o, Doamne Dumnezeul nostru, sa ne binecuvantezi asa cum ne gasim inaintea Ta, la picioarele Fiului Tau iubit, in aceasta stare duhovniceasca in care ne-ai facut cunoscut asta seara Cuvantul Tau, sa ne dai putere asa sa traim, Doamne, cate zile mai avem de trait pe pamantul acesta. Sa ne ajuti, o Doamne, ca, fata de cei care ne inconjoara pe noi, sa avem o purtare curata si sfanta. Daca nu am avut-o pana astazi, Te rugam din toata inima sa ne ajuti sa ducem o viata curata si sfanta, pentru preamarirea Numelui Tau vesnic.

Ajuta-ne, Te rugam, si fata de Tine, fata de Lucrarea Ta, fata de Evanghelie si de chemarea pe care ne-ai facut-o, sa ducem o viata curata si sfanta, prin care sa fie preamarit Numele Tau vesnic. Ajuta-ne, Te rugam, sa fim o inima, un suflet si un gand. Pe toti fratii din cuprinsul tarii noastre si de peste hotarele tarii noastre sa-i binecuvantezi Tu, ca sa ne unim toti, calauziti de Duhul Sfant, si sa avem toti aceeasi inima, aceleasi simtaminte si aceleasi ganduri.

Curateste Lucrarea Ta, o, Doamne Dumnezeul nostru, si pe mai departe de tot ce este rau, de tot ce L-ar putea intrista pe Duhul Sfant, de tot ce ar putea sa ne impiedice de a fi calauziti pe pamantul acesta pentru slava si preamarirea Numelui Tau Vesnic.

Te rugam pentru unitatea Lucrarii, Te rugam, Dumnezeul nostru, [sa nu se raceasca dintre noi] dragostea, care a inchegat intotdeauna Lucrarea aceasta. Caci daca Tu ai dat un har deosebit Lucrarii acesteia, [acela] a fost dragostea, care a scos [dintre noi] toate interesele, toate gandurile si tot ce era nepotrivit Cuvantului Tau si a facut sa innoim totul in Tine. Ajuta-ne, Te rugam, asa sa ramanem pana la sfarsitul vietii noastre. Asa sa putem lasa si urmasilor nostri aceasta Lucrare pornita de Tine prin Duhul Sfant, in care Te-ai folosit de aceste vase in zilele si-n anii vietii noastre, pentru slava si preamarirea Numelui Tau Vesnic.

Sa-i binecuvantezi pe fratii nostri care ostenesc si cheltuiesc pentru Numele Tau si pentru Lucrarea Ta. Sa le dai putere, Doamne, ca sa nu oboseasca niciodata, avand in vedere ca Ziua Venirii Tale e aproape. Tu vei veni mai curand decat...