Ce lucru mare este un copil inchinat Domnului Un copil care Il slaveste pe Domnul un copil crescut de mic in Legea si in calea Domnului! Lasati copiii sa vina la Mine! a zis Domnul, Prietenul cel Mare al copiilor. Parintilor! Lasati copiii vostri sa vina la Domnul! Aduceti-i la Domnul! Cu aceasta chemare []Ce lucru mare este un copil inchinat Domnului Un copil care Il slaveste pe Domnul un copil crescut de mic in Legea si in calea Domnului! Lasati copiii sa vina la Mine! a zis Domnul, Prietenul cel Mare al copiilor. Parintilor! Lasati copiii vostri sa vina la Domnul! Aduceti-i la Domnul! Cu aceasta chemare infiripam Oastea copiilor Domnului. O infiripam pentru ei: pentru cresterea lor in Domnul. i o infiripam si pentru noi. Oastea copiilor va sta in fata noastra ca o pilda despre ce inseamna a fi un adevarat copil al Domnului. Ei ne vor aduce neincetat aminte de cuvintele Domnului: De nu veti fi ca pruncii acestia (Matei 18, 1-4).

Noi, ostasii batrani, toti am fost dezertori. Oastea ne-a cules de prin tabara lui Satana. Dar micutii acestia sunt copii de trupa ai Oastei Domnului. Ei cresc de pe acum in cazarma . Din unii ca acestia vor iesi ostasii cei adevarati.

Parintilor! Lasati copiii sa vina la Domnul!Istoria unei jertfe / Traian Dorz. Ed. a 2-a, rev. Sibiu: Oastea Domnului, 2016, vol. 1