8. Desavarsita partasie a credinciosilor Domnului cu El nu poate ajunge la starea cea fericita si dorita de Domnul decat atunci cand si din partea lor silinta de a-L cunoaste pe Domnul a ajuns la deplinatatea ei (Evr 3, 13-14). Caci intre noi si Hristos, totul se petrece cu adevarat ca intre un trup sanatos []8. Desavarsita partasie a credinciosilor Domnului cu El nu poate ajunge la starea cea fericita si dorita de Domnul decat atunci cand si din partea lor silinta de a-L cunoaste pe Domnul a ajuns la deplinatatea ei (Evr 3, 13-14).

Caci intre noi si Hristos, totul se petrece cu adevarat ca intre un trup sanatos si capul sau.

In armonie si intrepatrundere fericita.9. Cand legaturile sanatoase dintre madulare si Indrumatorul lor au ajuns atat de stranse si de normale cum le-a randuit si le-a dorit iubirea care le-a creat, ca sa alcatuiasca un singur intreg armonios si fericit,atunci trupul si Capul sunt una. Hristos si ai Lui sunt unul. Precum Tatal cu Fiul.

Iar Duhul este Sangele ce intretine aceasta.10. Daca Hristos traieste cu adevarat in voi si voi in El,daca vorbiti sub indrumarea si prin puterea Duhului Sfant,daca aveti in inima voastra mila si iubire de cei nemantuiti,atunci tot glasul vostru va fi patruns...