Fratii mei dragi, nu va dati inapoi de la marturia care vi se cere si voua! Cu cat ai un nume mai cunoscut Cu cat ai un dar mai mare Cu cat ai un loc mai de vaza Cu cit ai un talent mai ales Cu cat poate tu esti un sfetnic al soborului Cu []Fratii mei dragi, nu va dati inapoi de la marturia care vi se cere si voua!Cu cat ai un nume mai cunoscutCu cat ai un dar mai mareCu cat ai un loc mai de vazaCu cit ai un talent mai alesCu cat poate tu esti un sfetnic al soboruluiCu atat tu ai o obligatie, o datorie mai mare sa aperi Adevarul, sa fii de partea Adevarului. Sa faci tot ce-ti este tie in putinta. i numai dupa ce vei face totul, dar absolut totul, numai dupa aceea poti sa spui: Doamne, Tu stii ca am facut tot ce am putut! .

O, fratii mei dragi, Dumnezeu vrea marturia noastra! Dumnezeu cere marturia ta. Tu trebuie sa marturisesti despre El. Despre felul cum va fi marturia noastra, asa-L va cunoaste lumea pe Dumnezeu.

Dorim pentru scumpii nostri tineri miri care ne-au facut bucuria din ziua de azi, ca noi sa ne putem vedea aici in acest loc, dorim si pentru ei, si pentru viata lor, si pentru casa lor, ca Domnul sa le daruiasca o marturie frumoasa, o indrazneala sfanta ca si Maicii Sfinte. Pentru ca si in casa lor, toti cei care vor veni sa se poata intalni cu Iisus. Toata viata lor sa fie o marturie frumoasa inchinata lui Iisus, in slujba lui Dumnezeu.

Dorim si pentru noi, pentru toti ceilalti, ca fiecare dintre noi, acolo in locul unde suntem fiecare acum, in vremea noastra, sa dam o marturie frumoasa despre Iisus. Sa aparam cauza lui Iisus, sa aparam Adevarul chiar cu orice pret. Sa nu venim prea tarziu si noi, ca liliecii.

Daca nu l-am putut apara, atunci sa-l ingropam si sa ne multumim ca am ingropat Adevarul si sa-l plangem apoi: O, Adevarule Scump, cum Te am ingropat si chinuit De-acum...