5. Dar ferice de tine, suflet credincios! Tu nu vei mai vedea niciodata moartea, de nici un fel! Pentru tine a vazut-o Domnul tau Hristos. Pentru tine, Iisus Biruitorul a biruit moartea si a omorat-o. Pentru tine, moartea a fost inghitita de viata cum ziua inghite noaptea si lumina intunericul (I Cor 15, 54). Ca []5. Dar ferice de tine, suflet credincios!Tu nu vei mai vedea niciodata moartea, de nici un fel!Pentru tine a vazut-o Domnul tau Hristos.

Pentru tine, Iisus Biruitorul a biruit moartea si a omorat-o.

Pentru tine, moartea a fost inghitita de viata cum ziua inghite noaptea si lumina intunericul (I Cor 15, 54). Ca si cum nici n-ar fi fost.6. Tu, suflet iubit care ai pazit Cuvantul lui Hristos, vei trece dintr-o viata la o alta viata, fara a simti nici macar zguduirea cea mai mica a trecerii acesteia.

Domnul Iisus Insusi ti se va arata intr-un nimb al luminii vesnice. i in mijlocul unei bucurii nemaicunoscute, umplandu-ti inima ta cu un har negrait.

Te va chema la Sine si te va cuprinde la Sanul Sau.7. Corabia ta se va desprinde de la tarmul acesta lin, nesimtit de usor in cantari...