Crucea lui Hristos a fost plinirea vointei Tatalui, Care i-a daruit omului mijlocul de a se slobozi de duhul neascultarii, al trufiei si al razvratirii impotriva lui Dumnezeu pe care Satana l-a insuflat in el. Cand omul a calcat porunca lui Dumnezeu in rai, porunca ce il pazea de toata vatamarea, atunci s-a lipsit pe []Crucea lui Hristos a fost plinirea vointei Tatalui, Care i-a daruit omului mijlocul de a se slobozi de duhul neascultarii, al trufiei si al razvratirii impotriva lui Dumnezeu pe care Satana l-a insuflat in el.

Cand omul a calcat porunca lui Dumnezeu in rai, porunca ce il pazea de toata vatamarea, atunci s-a lipsit pe sine de Izvorul Vietii si eul propriu a devenit perete despartitor intre sine si Dumnezeu. Voia lui Dumnezeu pentru noi in aceasta viata este sa devenim zi de zi mai putin egoisti, purtand ocara Lui, luandu-ne crucea si urmand Lui. Pentru noi, crucea este sabia care omoara sinele nostru pacatos ce ne lipseste de impartasirea cu Dumnezeu.

Crucea devine cheie a raiului, pentru ca ea omoara iubirea de sine, care este izvorul a tot raul in lumea aceasta. Crucea lui Hristos a fost...