Domnul nostru Iisus Hristos sa va umple voua, tuturor scumpelor noastre surori, inimile de toata lumina Duhului Sfant, pentru ca sa puteti intelege si primi, din toate cele scrise aici, tot ceea ce este cu adevarat voia lui Dumnezeu si invatatura lui Hristos pentru voi. Spre a putea aduce roadele Duhului Sfant, fara de care []Domnul nostru Iisus Hristos sa va umple voua, tuturor scumpelor noastre surori, inimile de toata lumina Duhului Sfant, pentru ca sa puteti intelege si primi, din toate cele scrise aici, tot ceea ce este cu adevarat voia lui Dumnezeu si invatatura lui Hristos pentru voi.

Spre a putea aduce roadele Duhului Sfant, fara de care nimeni nu va vedea pe Dumnezeu. Nici un suflet omenesc.

Citind cele ce urmeaza si meditand asupra lor cu rugaciune (sau cel putinPentru ca nu veti avea nici o indoiala la indemnurile scrise aici, fiindca veti simti ca orice cuvant nu este de la om, ci este, intr-adevar, Cuvantul lui Dumnezeu.

Pentru fericirea si mantuirea celor ce vor voi sa le asculte.

Cartea aceasta a iesit dintr-o mare framantare si dintro mare trebuinta.

Inima care v-o scrie din partea Domnului este cea mai putin inzestrata si pregatita pentru aceasta. Dar tocmai acest lucru va face ca toate multumirile sa se indrepte si mai mult numai spre Duhul Domnului, Singurul Caruia I se cuvin toata slava, cinstea si multumirea pentru toate, acum si in veci.

Toate indemnurile si instiintarile, mangaierile si invataturile cuprinse in aceasta carte sunt adresate, in chip deosebit, surorilor noastre. Fiicele Domnului si fiicele Lucrarii Evangheliei si Bisericii Sale sfinte. Tuturor sufletelor iubite, iesite din aceeasi Mana a Dragostei lui Dumnezeu, ca si cei care le sunt parinti, ori frati, ori soti, ori fii.

Voi sunteti binecuvantate de acelasi Cuvant al lui Dumnezeu, Care l-a facut pe om de la Inceput din cele doua...