A doua zi, Iisus a vrut s Se duc in Galileia si a g sit pe Filip, si i-a zis: Vino dup Mine! Dragostea nu st in faptul c noi am iubit pe Dumnezeu, ci in marele har c El ne-a iubit pe noi! Toat mantuirea noastr de acum si toat binecuvantarea vesnic ce va urma din []A doua zi, Iisus a vrut s Se duc in Galileia si a g sit pe Filip, si i-a zis: Vino dup Mine!Dragostea nu st in faptul c noi am iubit pe Dumnezeu, ci in marele har c El ne-a iubit pe noi!Toat mantuirea noastr de acum si toat binecuvantarea vesnic ce va urma din aceasta se datoreste in intregime lui Iisus.

Singurul nostru merit este c am intins mainile s primim de la Domnul nostru Iisus Hristos, aceast comoar nemaipomenit c am strigat din adancul pr pastiei pierz rii, s ne aud si s ne scape.

C ne-am l sat ridicati in staulul S u Totusi ce mult este acest lucru!Cat de multi nu pot face si nu fac nici atat! Ba inc se impotrivesc si lupt contra mantuirii lor Ce nenorocire este o astfel de stare!Sl vit s fie Domnul ins , c ci mila si iubirea Sa, face mereu totul pentru mantuirea noastr .

Mereu acesta este harul: Iisus a g sit pe Petru si pe Andrei, Iisus a g sit pe Iacov si pe Ioan (Matei 4, 18-21).

Iisus a g sit pe Levi,Iisus a g sit pe Pavel Iisus, pe ei, nu ei pe El!Apoi prin ei, Iisus a g sit pe cei din Ierusalim, din Rama, din Corint, din Asia, din Europa, din America, din Africa, din Australia pan la marginea p mantului. i ale Bisericii Lui.

Iisus a g sit si pe p rintele Iosif. Iar apoi prin el ne-a g sit pe noi toti, cei din aceast binecuvantat Lucrare a Sa. Fac harul Domnului nostru Iisus Hristos, ca prin aceast Lucrare s g seasc si s aduc la cunoasterea si mantuirea Sa pe toti copiii nostri. i pe toti urmasii lor, pan in vecii vecilor.

Pe tot neamul nostru si pe toate neamurile lumii, pentru ca nimeni s nu fie neaflat de Hristos si s nu moar nemantuit de El.

Fac harul Domnului ca aceast Lucrare a Domnului, s r min pe totdeauna curat si vie precum a pornit de la inceputul ei, p strand inv t tura si Cuvantul Sfant neschimbat, pentru ca s fie binecuvantat in marea ei misiune, randuit de Dumnezeu Insusi, in mod cu totul deosebit, s-o implineasc in locul unde la inceput a fost asezat si unde pan la sfarsit trebuie s r man .

Fac harul Domnului ca toti vestitorii acestei sfinte Lucr ri, s fie b rbati plini de Duhul Sfant si de roadele Lui, cu o minte s n toas , bine orientati pe calea inv t turii si cu o inim curat , statornic in credint .

Ca astfel uniti cu totii in ganduri ti in simtiri, s vorbeasc si s tr iasc mereu la fel, pentru izbanda soliei sfinte in slujba c reia trebuie s fie una cu totii, pan la moarte.

C ci pentru nimic in lume n-are vreun drept si n-are vreo scuz nici unul din ei, s se dezbine de aceast unitate.

Nici prin cuvantul si nici prin fapta lor.

Mai bine s moar decat s se dezbine.

De cand eram copil la tar imi amintesc c la biseric st team mereu lang strana cant retilor.

Acolo era un cant ret b tran care citea totdeauna in psalmul 50 nu: sp la-m -vei si mai vartos decit z pada m voi albi! ci sp la-m -voiAdic nu: sp la-m -vei Tu, ci sp la-m -voi...