1. Revenind la locurile inceputului credintei noastre, revederea acestor locuri, dupa ani de lupta si de jertfa, ne aduce totdeauna o mare inviorare inimii si o dulce mangaiere sufletului nostru. Sa nu le uitam pe acestea niciodata! 2. In locurile inceputului nostru cu Dumnezeu regasim atatea amintiri duioase si atatea fiinte iubite! Acolo ne imbarbatam []1. Revenind la locurile inceputului credintei noastre, revederea acestor locuri, dupa ani de lupta si de jertfa,ne aduce totdeauna o mare inviorare inimii si o dulce mangaiere sufletului nostru.

Sa nu le uitam pe acestea niciodata!2. In locurile inceputului nostru cu Dumnezeu regasim atatea amintiri duioase si atatea fiinte iubite!Acolo ne imbarbatam totdeauna credinta si ne invioram iarasi puterile sleite de luptele, de hartuielile si de pacatele printre care am trecut.

Cand intoarcem de acolo, parca venim de la o baie fericita prin care ne-am trecut sufletul.3. In locurile neuitate ne aducem aminte cu bucurie de multele ispite pe care le-am biruit prin harul Domnului Iisus,de fiorul primelor noastre rugaciuni,de bucuria primelor adunari fratesti,de emotia primelor marturisirisi de dulceata primelor cantari si izbanziO, ce mangaietoare sunt acestea la intristari si la batranete!4. Cu cat trec anii si cu cat se tot inmultesc in urma valurile noastre biruite, cu atat ceea ce ne leaga de locurile scumpe este tot mai sfant si mai drag,caci tot ce am...