Hristos face toate lucrurile noi. El face oameni noi, opere noi, vremuri noi. In curand El va veni din cea mai mare stralucire, facand ceruri noi si un pamant nou in care va locui neprihanirea. Atunci toate lumile innoite Il vor slavi numai pe El. Toti cei ce au fost smeriti vor fi inaltati atunci, []Hristos face toate lucrurile noi.

El face oameni noi, opere noi, vremuri noi.

In curand El va veni din cea mai mare stralucire, facand ceruri noi si un pamant nou in care va locui neprihanirea. Atunci toate lumile innoite Il vor slavi numai pe El.

Toti cei ce au fost smeriti vor fi inaltati atunci,toti cei nedreptatiti vor capata o rasplata vesnicasi toti cei ce L-au iubit vor primi o stralucire ca a Lui.

O, ce innoire va fi atunci!Daca tu te nasti acum din nou, si tu vei fi atunci acolo.(pag. 8-9)*Hristos Domnul nostru a spus: Schimbati-va, adica nasteti-va din nou Acesta este intelesul cuvantului pocaiti-va! .

Dar acum si acest cuvant al Lui este atat de rastalmacit, incat si-a pierdut cu totul intelesul lui cel adevarat, ramanandu-i numai intelesul cel fals si gol.

Fals pentru cei rataciti si gol pentru cei nepasatori.

Astazi cei ce se pocaiesc nu se schimba. i cei ce se boteaza nu se nasc din nou(pag. 9)*Toate lucrurile au insemnatate, dar numai pentru clipe sau ceasuri cel mult pentru zile.

Dupa cateva zile totul se invecheste, se obisnuieste, se uita.

Singurul lucru cu insemnatate vesnica este...