11. Binecuvantata sa fie Ziua cand pe toata intinderea mostenirii Tale, Iisuse Doamne, vor fi numai pasuni verzi si ape de odihna, cand peste tot unde vor merge oile Tale, padurile vor fi prietenoase si odihnitoare, soarele le va fi fericit si dulce, fiintele pasnice si dragastoase 12. Binecuvantata sa fie in veci ziua []11. Binecuvantata sa fie Ziua cand pe toata intinderea mostenirii Tale, Iisuse Doamne, vor fi numai pasuni verzi si ape de odihna,cand peste tot unde vor merge oile Tale, padurile vor fi prietenoase si odihnitoare,soarele le va fi fericit si dulce,fiintele pasnice si dragastoase12. Binecuvantata sa fie in veci ziua cand nu va mai fi nicaieri nici un hot si nici un lup.

Ziua cand nu va mai fi nici o teama si nici o primejdie de nici un fel si pentru nimeni, pe totdeauna (Mt 6, 10).

Ziua cand, in mijlocul unei unice turme, vei fi Tu unicul Pastor, Bun si Iubitor.13. Binecuvantata fie Ziua cand Fata Ta iubita si stralucitoare, Iisuse Doamne, va fi vazuta de toti ai Tai, de pretutindeni si pe totdeauna.

Ziua cand, fericiti toti ai Tai, mereu si mereu, ne vom atinti privirile umezite de iubire numai spre Chipul Tau Drag, de-a pururi pentru noi tot mai frumos si tot mai iubit, nemaisaturati de harul acesta vesnic14. Binecuvantata sa fie ziua din care nu vom mai avea nevoie de nici...