Fiecare ostas cititor sa aiba Biblia si sa se hraneasca cu citirea ei! Biblia (in care se cuprinde si Noul Testament si Psaltirea) trebuie sa fie painea sufleteasca zilnica a fiecarui ostas. Ceea ce este pusca pentru un soldat, aceea trebuie sa fie Biblia pentru un ostas al Domnului. Nici o alta carte cu []Fiecare ostas cititor sa aiba Biblia si sa se hraneasca cu citirea ei! Biblia (in care se cuprinde si Noul Testament si Psaltirea) trebuie sa fie painea sufleteasca zilnica a fiecarui ostas. Ceea ce este pusca pentru un soldat, aceea trebuie sa fie Biblia pentru un ostas al Domnului.

Nici o alta carte cu oricat mestesug ar fi ea scrisa nu poate inlocui Biblia, pentru ca ea este Cartea lui Dumnezeu, scrisa cu pana Duhului Sfant.

Cartile de la Oastea Domnului sunt numai mici calauze pentru introducerea sufletelor in scoala cea mare a Bibliei. Mai bine aruncati in foc toate cartile mele, decat sa va lipsiti de Biblie, de Cartea Vietii!Cereti de la Libraria Oastea Domnului Biblia si raspanditi pe tot locul aceasta Carte a lui Dumnezeu!Pr. Iosif Trifa din Ce este Oastea Domnului