Ca unde sunt doi sau trei, adunatiin numele Meu, acolo sunt si Euin mijlocul lor (Mt 18, 20) . Domnul Iisus a facut ucenicilorSai care L-au urmat, L-auascultat, L-au iubit si au fost alaturi de El si la bine si la greu aceasta promisiune de la Matei, cap. 18, vers. 20, dar nu []Ca unde sunt doi sau trei, adunatiin numele Meu, acolo sunt si Euin mijlocul lor (Mt 18, 20) .

Domnul Iisus a facut ucenicilorSai care L-au urmat, L-auascultat, L-au iubit si au fost alaturi de El si la bine si la greu aceasta promisiune de la Matei, cap. 18, vers. 20, dar nu numai lor, ci si tuturor celor care-L vor urma si iubi la fel caucenicii Sai pana la sfarsitul veacurilor.

Insa Mantuitorul le mai spune si ca vor veni multi, tot in Numele Lui, care vor prooroci, vor face minuni, vor scoate draci, se vor da drept prooroci, altii chiar hristosi, inseland pe multi, chiar dintre cei alesi. Toti acestia vor predica de vor uimi lumea, dar acestora Domnul le va zice la Judecata de Apoi: Niciodata nu v-am cunoscut pe voi. Departati-va de la Mine, cei ce lucrati faradelegea! (Mt 7, 23). Domnul ne zice noua, tuturor, ca pe acestia sa nu-i urmam, sa nu mergem dupa ei. In vremurile din urma, se vor umple tara si lumea de astfel de prooroci, de propovaduitori de-ai satanei, care vor duce lumea in eroare, predicand cuvantul lui Dumnezeu, inseland si mintind pe cei lesne-crezatori, promitandu-le o mantuire ieftina, ducandu-se apoi cu ei cu tot in iad.

Putini vor fi cei curati cu inima care-L vor urma si iubi pe Mantuitorul intocmai ca ucenicii Sai, dar multi vor fi cei care nu vor vrea sa se desparta de pacat, vrand totusi sa slujeasca si Domnului. Intr-o mana mergand cu paharul, iar...