Fiecare suflet are in viata momente cu greutati, incercari, suferinte, situatii la care doar Dumnezeu, prin puterea Sa, ne poate ajuta si vindeca de tot ce ne mai leaga pe acest pamant. Un medicament important, care de atatea ori a facut si face minuni in viata noastra, este Postul si rugaciunea. Dar postul ne ajuta []Fiecare suflet are in viata momente cu greutati, incercari, suferinte, situatii la care doar Dumnezeu, prin puterea Sa, ne poate ajuta si vindeca de tot ce ne mai leaga pe acest pamant.

Un medicament important, care de atatea ori a facut si face minuni in viata noastra, este Postul si rugaciunea. Dar postul ne ajuta numai daca este tinut asa cum ni-l arata Mantuitorul: Ca sa nu te arati oamenilor ca postesti, ci Tatalui tau Care este in ascuns, si Tatal tau, Care vede in ascuns, iti va rasplati tie (Mt 6, 18).

De la acest verset, as dori sa imi inalt inima si gandul catre Dumnezeu. De multe ori, postul meu nu a fost dupa legea si cuvantul lui Dumnezeu. De multe ori, postul a fost doar o spoiala exterioara, dar viata, portul, cuvintele poate au fost departe de chemarea facuta de Dumnezeu la postire cu adevarat.

Postul, in vreme de incercare, devine parca mai plin de roade ca oricand. i as vrea sa...