i ea ii sileste pe toti: pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte, incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde decat numai cel ce are semnul, [] i ea ii sileste pe toti: pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte, incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei sau semnul numelui fiarei. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. i numarul ei este sase sute saizeci si sase. (Apoc. 13, 16-18)Dupa 1990, au aparut pe ambalaje niste etichete codificate, despre care unii au zis ca este imprimata cifra 666. Recent, se vorbeste despre o schimbare a buletinelor de identitate intr-o altfel de forma si sub o alta denumire: Carte de identitate. In privinta aceasta, sunt multe nedumeriri si banuieli, ca, intr-un fel ascuns, ar fi imprimata, pe o banda magnetica foarte mica, cifra 666, despre care ne spune Sf. Scriptura, asa cum am citat mai sus, ca in vremurile de pe urma se va arata icoana fiarei, care va sili pe toti sa se inchine ei, si cei care se vor inchina vor fi insemnati pe frunte sau pe mana dreapta cu acest numar, fara de care nu vor putea nici vinde, nici cumpara nimic.

As vrea sa spun ca toate aceste banuieli si presupuneri, cu privire la codul numeric de pe etichetele marfurilor sau de pe cartea de identitate, nu sunt justificate conform Cuvantului lui Dumnezeu, din Apocalipsa.

Dar, as vrea sa spun, ceva si mai mult, ca acest semn al fiarei il avem toti cei care traim in pacatele lumii acesteia. Toti cei care faptuim pacatul suntem insemnati cu numarul fiarei. Daca noi traim in desfranare, nu este acesta un semn al diavolului? Daca alergam cu lacomie dupa cat mai multi bani si luxuri, nu este si acesta un semn al Satanei? Alcoolul nu este si el o pecete a celui rau, care ne stapaneste pe atat de multi dintre noi? Daca traim in dusmanie cu fratele sau vecinul nostru sau clevetim in ascuns pe semenul nostru, nu purtam in noi chipul fiarei, care, de la inceput, a urat si a clevetit impotriva lui Dumnezeu? Daca ne mintim unii pe altii, atunci nu suntem noi fiii diavolului, care este tatal minciunii? Dezbinatorii neamului nostru, ai Bisericii si ai Oastei nu sunt ei, in ascuns, dirijati de puterea lui Antihrist?Iata deci ca acest semn al diavolului, care este pacatul, asa cum se vede in imaginea de mai sus, este mai primejdios decat cel din Apocalipsa, pentru ca acum, de buna-voie, ne insemnam noi singuri...