Slavit sa fie Domnul! Cantarile de aur ale Oastei Domnului au patruns in cele mai tainice unghere ale fiintei noastre. Cantarile de aur au descuiat cele mai zavorate inimiau facut sa vibreze toate corzile sufletuluiau deschis larg inima pentru ca sa poata intra deplin si fericit Domnul Iisus, Mantuitorul nostru. Oare cum am putea sta []Slavit sa fie Domnul!Cantarile de aur ale Oastei Domnului au patruns in cele mai tainice unghere ale fiintei noastre.

Cantarile de aur au descuiat cele mai zavorate inimiau facut sa vibreze toate corzile sufletuluiau deschis larg inima pentru ca sa poata intra deplin si fericit Domnul Iisus, Mantuitorul nostru.

Oare cum am putea sta in fata Lui?Oare cum L-am putea intampina pe iubitul sufletului nostru?Ce alta stare mai frumoasa, mai inaltatoare ar putea fi decat ca atunci cand, ingenunchiat, uimit de atata sfintenie si stralucire divina, incepi sa murmuri cel mai drag psalm de slava! i cantand cu inima si cu buzele sa ti se para ca acele cuvinte sunt prea putine si prea stramte pentru a cuprinde in ele toata frumusetea si sfintenia Domnului Iisus. Fratele meu, prietenul meu, canta-I Domnului Iisus cu intreaga ta iubire si cu adanca ta smerenie!Invata cantarile de aur, dulcile si neuitatele cantari!!!Atunci, doar atunci, Domnul Iisus va lacrima de bucurie pentru tine, pentru armonia din sufletul tau curatit prin plansul pocaintei jos la picioarele crucii sfintite de sangele Lui nevinovat.

Cand ii vei canta. Domnul se va bucura pentru inima ta frumoasa, pentru iubirea cu care vrei sa il asculti si sa il urmezi.

Fratele meu, prietenul meu, semenul meu, invata cantarile de aur !Canta cantarile de aur ca doar asa vei canta si in vesnicie si doar asa ranele Domnului Iisus mai primesc alinare!!!!Amin!Miriam