Cele patru metacompetente de care avem nevoie pentru ceea ce ne asteapta in viitor gandirea de tip designer GANDIREA DE TIP DESIGNER Un designer este o persoana care utilizeaza cunostintele existente sa produca cu ele ceva nou. Cunostintele pot fi semanate cu piese lego. Ele se pot combina in diverse feluri. Poti face un []The post Cele patru metacompetente de care avem nevoie pentru ceea ce ne asteapta in viitor gandirea de tip designer appeared first on Jurnal Spiritual.

Cele patru metacompetente de care avem nevoie pentru ceea ce ne asteapta in viitor gandirea de tip designer was first posted on octombrie 6, 2020 at 4:57 pm. 2020 Jurnal Spiritual. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at ionutalexpanait@gmail.comCele patru metacompetente de care avem nevoie pentru ceea ce ne asteapta in viitor gandirea de tip designerGANDIREA DE TIP DESIGNER Un designer este o persoana care utilizeaza cunostintele existente sa produca cu ele ceva nou. Cunostintele pot fi semanate cu piese lego. Ele se pot combina in diverse feluri. Poti face un pod, un elefant, un bloc din aceleasi bucati de lego. Diferenta e data de designer, nu de cunostinte. O sa fie tot mai multe cunostinte si tot mai usor accesibile. Dai doua click-uri si ai cunostintele de la Oxford, de la MTI.

Problema nu mai e accesul la cunostinte, ci exploatarea lor. E ca si cu resursele naturale. Problema nu mai e accesul la ele, ci cum le valorifici. Din siliciu faci un cip, un calculator sau un ciocan ca numai atat te-a dus capul sa faci din resursa pe care o ai, iar pe altul l-a dus de 13 ori mai mult si-ti vinde resursa de 13 ori mai...