S-a intamplat in 16 martie 1924 . S-a nascut actorul Horia erbanescu. Horia erbanescu (n. Bucuresti d. 19 septembrie 2010, Bucuresti) a fost un actor de comedie roman. Popular actor de comedie si de revista, pe scena si la televiziune. In film, sporadice roluri secundare. Horia erbanescu a debutat pe scena la varsta de []The post S-a intamplat in 16 martie 1924 appeared first on Jurnal Spiritual.

S-a intamplat in 16 martie 1924 was first posted on martie 16, 2021 at 5:06 am. 2020 Jurnal Spiritual. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at ionutalexpanait@gmail.comS-a intamplat in 16 martie 1924 . S-a nascut actorul Horia erbanescu. Horia erbanescu (n. Bucuresti d. 19 septembrie 2010, Bucuresti) a fost un actor de comedie roman. Popular actor de comedie si de revista, pe scena si la televiziune. In film, sporadice roluri secundare.

Horia erbanescu a debutat pe scena la varsta de 5 ani, in 1929, inrolul regelui Mihai din spectacolul Miss Revista . Atunci a fost descoperit pe scena de la Carabus de regizorul Paul Gusti, care l-aadus la Teatrul National in rolul Statu Palma Barba Cot din Rodia de Aur , spectacolul fiind primul de acest gen transmis la Radiodifuziunea Romana. Astfel, Horia erbanescu a devenit cel mai vechi colaborator al Radioului Public. Horia erbanescu a jucat pe scena Teatrului din Sarindar, condus de Tudor Musatescu, si pe scena de la Teatrul nostru, condus de Dina Cocea, ulterior transferandu-se la Teatrul Victoria. Acunoscut primul mare succes la Gradina Volta Buzesti, cu rolul din spectacolul Profesorul de franceza , de Tudor...