In aceasta luna, in ziua a douazeci si cincea, pomenirea Sfintei Preacuvioasei Mucenite si mult-patimitoarei Fevronia. Tot in aceasta zi, pomenirea Sfantului Orentie si cu sase frati buni ai lui, anume Farnachie, Eros, Firm, Firmin, Chiriac si Longhin. Tot in aceasta zi, pomenirea Sfintelor Cuvioaselor Mucenite Leonida, Livia si Evtropia, care s-au savarsit: una adica []In aceasta luna, in ziua a douazeci si cincea, pomenirea Sfintei Preacuvioasei Mucenite si mult-patimitoarei Fevronia.

Tot in aceasta zi, pomenirea Sfantului Orentie si cu sase frati buni ai lui, anume Farnachie, Eros, Firm, Firmin, Chiriac si Longhin.

Tot in aceasta zi, pomenirea Sfintelor Cuvioaselor Mucenite Leonida, Livia si Evtropia, care s-au savarsit: una adica prin foc, iar celelalte prin sabie.

Tot in aceasta zi, pomenirea Sfantului Simon, care cu pace s-a savarsit.

Tot in aceasta zi, pomenirea Cuviosului Dionisie, ctitorul sfintei Manastiri a Inaintemergatorului din muntele Athos, care cu pace s-a savarsit.

Tot in aceasta zi, pomenirea Cuviosului si purtatorului de Duh Dometie, prietenul si sihastrul impreuna cu pomenitul Sfantul Dionisie si egumenul aceleiasi manastiri, care cu pace s-a savarsit.

Tot in aceasta zi, pomenirea Sfantului noului Cuvios Mucenic Procopie din Smirma, care s-a nevoit la anul 1811.

Tot in aceasta zi, pomenirea sfintilor Petru si Fevronia (sec. XIII).

Cu ale lor sfinte rugaciuni, Doamne, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi. Amin.