Tuturor oamenilor care au venit la Hristos, El le-a d ruit bucurii si mangaieri, s n tate si iertare, mostenirea vietii sau a dragostei. Tuturor celor care L-au ascultat pe El vorbind, si au avut un cuget curat, Cuvantul lui Hristos le-a dat lumin , biruint si pace. Tuturor celor care au venit si au r mas lang El, Hristos []Tuturor oamenilor care au venit la Hristos, El le-a d ruit bucurii si mangaieri, s n tate si iertare, mostenirea vietii sau a dragostei.

Tuturor celor care L-au ascultat pe El vorbind, si au avut un cuget curat, Cuvantul lui Hristos le-a dat lumin , biruint si pace.

Tuturor celor care au venit si au r mas lang El, Hristos le-a luat povara p catelor, povara grijilor, povara pedepsei vesnice.

Numai acestor iscoade, Hristos nu le-a putut da nici o bucurie sau mangaiere, pentru c sufletul lor era inchis in ur ti in vr jm sie.

Nu le-a putut lumina nici cugetul, nici mintea, nici ochii, nici fata, fiindc toat fiinta lor cufundat in p cat si robit de intuneric, era necredincioas si rea.

Nu le-a putut lua nici o povar , pentru c ei n-au vrut s-o arunce la picioarele Domnului, ci prin impietrirea inimii lor rele si-au adunat o si mai mare povar a p catului. i inc mai cu neputint de usurat, cu fiecare zi, prin fiecare nelegiuire a lor, pe care o ad ugau la trecutul nelegiuit in slujba lui satan. O ce stare jalnic poate fi asta!Datoria voastr o, slujitori ai lui Hristos, este s fiti cu grij ca intotdeauna s tr iti si s umblati in lumin ca Domnul vostru, c ci si dup voi sunt, si vor fi mereu, pretutindeni astfel de iscoade care s v pandeasc si s v parasc .

Dac nu puteti face nimic spre a-i impiedica pe oamenii acestia s nu fac mars via pentru care vin, totusi puteti s fiti cu grij asupra vietii si cuvintelor voastre, pentru ca ei s nu afle nici...