Cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Mitropolit Teofan, la Durau, prin grija si osteneala fratilor din zona Neamt, in functie de conditiile ce ni se impun, se va tine si anul acesta, cu ajutorul Dragului nostru Iisus Biruitorul, Adunarea anuala pe ara a Oastei Domnului, cu prilejulsarbatorii Schimbarea la Fata, in zilele de 7 si 8 august, []Cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Mitropolit Teofan, la Durau, prin grija si osteneala fratilor din zona Neamt, in functie de conditiile ce ni se impun, se va tine si anul acesta, cu ajutorul Dragului nostru Iisus Biruitorul, Adunarea anuala pe ara a Oastei Domnului, cu prilejulsarbatorii Schimbarea la Fata, in zilele de 7 si 8 august, in cortul Oastei de pe Valea Bistritei.

Vineri, 6 august, cei care pot ajunge de dimineata sunt rugati sa participe la Sf. Liturghie arhiereasca, ce se va oficia la Schitul care strajuieste varful muntelui Ceahlau.

Sambata, 7 august, incepand cu orele 17:00, se va savarsi, la cort, slujba Vecerniei, dupa care se va continua cu programul duhovnicesc al adunarii Oastei Domnului, pana spre miezul noptii.

Duminica dimineata, 8 august, incepand cu orele 8:00, va incepe slujba Sfintei Liturghii, dupa care se va desfasura programul nostru ostasesc.

Facem o precizare in ceea ce priveste traseul pana la Durau. Din Bicaz, se poate merge prin Izvorul Muntelui, deoarece traseul este mult mai scurt, iar soseaua este de curand asfaltata, astfel ca se poate circula in conditii foarte buneAsteptam, cu toata dragostea, preoti, frati si surori din tara si de peste hotarele ei, pentru a petrece cateva momente de partasie frateasca, in cantare, in rugaciune si in cuvant de zidire sufleteasca.,Sfatul Fratesc Zonal Valea Bistritei