Acelasi lucru il scrie si fratilor sai din toate partile, caci toata truda lui de zi si noapte, intreaga predica si tot ce face pentru frati ori pentru sarmanii pacatosi nemantuiti este sa li L faca cunoscut pe Hristos, sa-L descopere pe El si mareata Sa jertfa ispasitoare, pentru ca ei sa-L vada, sa-L cunoasca, sa []Acelasi lucru il scrie si fratilor sai din toate partile, caci toata truda lui de zi si noapte, intreaga predica si tot ce face pentru frati ori pentru sarmanii pacatosi nemantuiti este sa li L faca cunoscut pe Hristos, sa-L descopere pe El si mareata Sa jertfa ispasitoare, pentru ca ei sa-L vada, sa-L cunoasca, sa creada, sa L iubeasca, sa se predea Lui si sa fie mantuiti. Caci intru nimeni altul nu este mantuirea, caci nu este sub cer nici un alt nume dat intre oameni in care trebuie sa ne mantuim noi decat numele Iisus (Fapte 4, 12; I Cor. 6, 11).

Prin acest Singur Nume avem mantuirea. A-L cunoaste, a-L primi, a crede in El iata totul!Pe pamant si sus, in ceruri,nu e nume mai frumos,nu e nume-atat de dulceca si Numele Hristos.

Nume sfant si duios, Numele ce-l poarta El,o, ce sfant si frumos Numele Emanuel!Orice om din lume fie, print ori rege dac-ar fi, pe Iisus nici doar o clipa n-o sa-L poata-nlocui. i nimica nu-i in lume mai de pret si mai frumosca un om ce poate spune: Sunt copil al lui Hristos!Acest Nume scump, singurul Nume dat oamenilor in care pot sa fie mantuiti, acest Nume dulce si plin de...