Cu prilejul Sarbatorii Taierii capului Sfantului Ioan Botezatorul, vineri 29 august 2021, va avea loc, la Manastirea Izbuc, Adunarea anuala a Oastei Domnului. Ca in fiecare duminica si sarbatoare, programul slujbelor la Manastirea Izbuc incepe dimineata la orele 08:00 cu slujba ceasurilor, Acatistul Domnului Iisus Hristos apoi Sf. Liturghie care se incheie la orele 12:00. []Cu prilejul Sarbatorii Taierii capului Sfantului Ioan Botezatorul, vineri 29 august 2021, va avea loc, la Manastirea Izbuc, Adunarea anuala a Oastei Domnului.

Ca in fiecare duminica si sarbatoare, programul slujbelor la Manastirea Izbuc incepe dimineata la orele 08:00 cu slujba ceasurilor, Acatistul Domnului Iisus Hristos apoi Sf. Liturghie care se incheie la orele 12:00.

De la orele 14:00 asa cum este traditia de mai multi ani de aceasta sarbatoare, va incepe programul duhovnicesc al Asociatiei Oastea Domnului din cadrul Bisericii Ortodoxe Romane.

Sunt asteptati toti cei care doresc sa se bucure de acest program duhovnicesc, intr-un loc cu totul special, Manastirea Izbuc in mijlocul Codrului, unde sade Maica Domnului Slavit sa fie Domnul!Vietuitorii Manastirii Izbuc