Ziua si adevarul istoric din 12 septembrie 1937 constituie pentru Lucrarea Oastei Domnului un important moment de aducere-aminte a ceea ce trebuie sa insemne pentru fiecare ostas misiunea sa in mijlocul Fratietatii. Si anul acesta, cu binecuvantarea I.

P.

S. Sale Irineu, Arhiepiscopul de Alba Iulia, va avea loc la Certege, la Asezamantul Memorial Parintele Iosif Trifa , sambata, 11, si duminica []Nu stingeti lumina de la Certege!Ziua si adevarul istoric din 12 septembrie 1937 constituie pentru Lucrarea Oastei Domnului un important moment de aducere-aminte a ceea ce trebuie sa insemne pentru fiecare ostas misiunea sa in mijlocul Fratietatii.

Si anul acesta, cu binecuvantarea I.

P.

S. Sale Irineu, Arhiepiscopul de Alba Iulia, va avea loc la Certege, la Asezamantul Memorial Parintele Iosif Trifa , sambata, 11, si duminica 12 septembrie, a.c., Adunarea anuala, pe Tara, a Oastei Domnului, in cinstea adevarurilor Motiunii din 12 septembrie 1937 si spre bucuria Parintelui Iosif Trifa, parintele nostru sufletesc.

Programul va incepe sambata, la orele 14:00,* si, dupa repaosul din timpul noptii, va continua duminica de la ora 8:00, cu Sfanta Liturghie, la biserica din sat, dupa care va urma adunarea Oastei Domnului la Casa Parintelui...