Tot cuvantul mincinos si lumesc este de la diavolul. Dar toate cuvintele Sfintelor Scripturi sunt de la Dumnezeu. Marii oameni sfinti care le-au scris au fost inspirati de la Duhul Sfant si, prin ei, Insusi Dumnezeu ne-a facut noua cunoscute voile Sale, caile Sale, conditiile Sale mantuitoare pentru noi. Alesi din toate timpurile, din toate []Tot cuvantul mincinos si lumesc este de la diavolul.

Dar toate cuvintele Sfintelor Scripturi sunt de la Dumnezeu.

Marii oameni sfinti care le-au scris au fost inspirati de la Duhul Sfant si, prin ei, Insusi Dumnezeu ne-a facut noua cunoscute voile Sale, caile Sale, conditiile Sale mantuitoare pentru noi.

Alesi din toate timpurile, din toate straturile, din toate partile, marii oameni indrumati direct de Dumnezeu au vorbit la fel cu totii .

Au grait acelasi Adevar. Au marturisit despre aceeasi Putere.

Au aratat spre aceeasi Lumina.

Tot Cuvantul lui Dumnezeu arata spre Hristos. i spre mantuirea Lui. Caci Duhul Care i-a inspirat pe toti era unul, era Duhul lui Hristos, Mantuitorul nostru, dupa cum este scris: Proorocii care au proorocit despre harul care va era pastrat voua au facut din mantuirea aceasta tinta cercetarilor si cautarii lor staruitoare.

Ei cercetau sa vada ce vreme si ce imprejurari avea in vedere Duhul lui Hristos, Care...