Pentru ca sa cresti, trebuie sa te hranesti. Un corp nehranit se prapadeste! i un suflet care nu se hraneste, asisderea se va ofili si va muri. i moare din vina lui, fiindca masa Domnului este intinsa pentru oricine. Trebuie doar sa intinzi mana, sa iei si sa mananci. Painea si,,apa, vinul, mierea si []Pentru ca sa cresti, trebuie sa te hranesti. Un corp nehranit se prapadeste! i un suflet care nu se hraneste, asisderea se va ofili si va muri. i moare din vina lui, fiindca masa Domnului este intinsa pentru oricine. Trebuie doar sa intinzi mana, sa iei si sa mananci.

Painea si,,apa, vinul, mierea si laptele Cuvantului lui Dumnezeu sunt astazi, mai mult ca oricand la indemana tuturor. Veniti la ape, chiar si cel ce n-are bani! Veniti si cumparati si mancati, veniti si cumparati vin si lapte, fara bani si fara plata! (Is 55, 1-2).

Iata, aceasta e Biblia, cuvantul lui Dumnezeu. O masa intinsa, bogata, plina cu bucate gustoase, care se dau fara bani si fara plata tuturor celor ce vin si cumparaNoi avem viata, prin cuvantul lui Dumnezeu. A nu te hrani din el inseamna a te ucide singur.

Intrebarea e: Ne hranim noi din acest cuvant, din acest lapte, din aceasta paine si bem noi aceasta apa? sau trece saptamana si nici nu-l vedem cu ochii? Atunci sa nu te miri ca n-ai nici o vlaga si ca orice vantisor de ispita te doboara jos. Fiindca atata viata si putere avem in noi, cat luam din cuvantul Vietii vesnice. Inima se intareste prin har, nu prin mancari (Evr 13, 9).

Daca iti hranesti doar trupul, poti zburda oricat de bine trupeste, dar sufletul iti va tanji de foame, pana cand, la sfarsit, vei ajunge un sarman mort ce traieste (Apoc 3, 1).

Dragul meu, simti tu foame si sete dupa cuvantul lui Dumnezeu? (Amos 8, 11). Foamea...