Raspanditi pe tot locul foaia Isus Biruitorul si cartile Oastei Puterea scrisului e, desigur, cea mai mare putere din lume. Lupta intre bine si rau, intre Hristos si Veliar se duce astazi mai mult pe calea scrisului. Orice carte si gazeta rea inseamna o iesire a lui satan pe campul de lupta. O Biblie, o []Raspanditi pe tot locul foaia Isus Biruitorul si cartile OasteiPuterea scrisului e, desigur, cea mai mare putere din lume. Lupta intre bine si rau, intre Hristos si Veliar se duce astazi mai mult pe calea scrisului.

Orice carte si gazeta rea inseamna o iesire a lui satan pe campul de lupta.

O Biblie, o carte buna, o foaie crestina este un atac, o lovitura si o slabire a fronturilor sufletesti ale ispititorului.

Adevarata lupta o duce insa ziarul, gazeta. Ea strange in jurul ei armata pe care o alimenteaza, o insufleteste, o conduce si ii arata in orice clipa directia luptei.

Cat de greu ne-a fost asta iarna cand bubuiau tunurile dusmanului, iar comandantul nostru statea legat la inchisoare!Acum, cand el a iesit la lupta si glasul i se aude peste fronturi, lupta Oastei merge inainte . Fronturile se-ncheaga, armata sporeste, iar vrajmasul bate in retragere si va fi biruit. Iisus Biruitorul il va birui. Aceasta biruinta va veni insa numai daca fiecare ostas va lupta si va ajuta lupta pregatind calea pentru aceasta foaie.

Iisus Biruitorul va birui. Sa ajutam aceasta biruinta citind, abonand si raspandind pe tot locul foaia aceasta.

Sapati albia sa curga apeleFoaia Isus Biruitorul curge ca un izvor de apa vie ce potoleste pe cei insetati si invioreaza sufletele ostenite si obosite.

A ajuta aceasta foaie inseamna a sapa albia pentru izvorul vietii. Ce lucru minunat! Sa sapam pretutindeni albia pentru Cuvantul Domnului Iisus, citind, abonand si raspandind pe tot locul foaia Isus Biruitorul . Un foc ce trebuie sa ardaUn foc il...