Act profetic al Bisericii, Botezul asteapta in suspine actualizarea lui . ( Parintele Dumitru Staniloae ) M-am nascut intr-o famile ortodoxa. Mama mea, bunica dinspre mama, bunicul dinspre tata traiau credintaatat cat intelegeau. Mergeam si eu cu ei la biserica. Ma rugam, posteamIl iubeam pe Dumnezeu in felul meu ( poate ca era acel,,in felul []Act profetic al Bisericii, Botezul asteapta in suspine actualizarea lui . ( Parintele Dumitru Staniloae ) M-am nascut intr-o famile ortodoxa. Mama mea, bunica dinspre mama, bunicul dinspre tata traiau credintaatat cat intelegeau.

Mergeam si eu cu ei la biserica. Ma rugam, posteamIl iubeam pe Dumnezeu in felul meu ( poate ca era acel,,in felul lumii ). Comparandu-ma cu alti crestini din sat, tot ortodocsi, aveam o parere cat de cat buna despre mine .

A venit totusi o zi de vara, treceam in clasa a VIII-a, cand am mers la o nunta la Oastea Domnului. Atunci si de atunci am simtit ca eram asa departeSe canta cantarea,,Iisuse, numai Tu esti stanca! Eram un copil de 14 aniMa simteam asa de pacatoasa, asa de neinsemnata! Ma uitam la surori ca aveau fustele mai jos de genunchi si imi era rusine ca eu tot trebuia sa imi trag rochita ca sa acopere genunchiiCapul era descoperitNu stiu cum a lucrat Dumnezeu la inima mea, dar am vrut sa fiu si eu ca acei,,ingeri Voiam sa incep o alta viata! Nu avusesem nu stiu ce mari pacate, dar ceva imi spunea ca a fi crestin e mult mai mult decat ce facusem pana atunciIn anii ce au urmat, deseori ii marturiseam Domnului iubirea meaiar in ziua...