Sunt eu un adevarat prieten?!Ce presupune adevarata prietenie?! Spunea cineva drag ca Prietenia se ofera celui care ti-a castigat-o prin oferirea prieteniei lui castigate de tine , si asa este. Nu-i usor sa vorbesti despre prietenie, cui nu i-a fost teama, cui nu i-a trecut prin gand macar odata, ca nu a fost prietenul la care []Sunt eu un adevarat prieten?!Ce presupune adevarata prietenie?!Spunea cineva drag ca Prietenia se ofera celui care ti-a castigat-o prin oferirea prieteniei lui castigate de tine , si asa este.

Nu-i usor sa vorbesti despre prietenie, cui nu i-a fost teama, cui nu i-a trecut prin gand macar odata, ca nu a fost prietenul la care se astepta prietenul, ca nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor lui?Fiecare dintre noi avem nevoie de un prieten credincios, un prieten care sa stea langa noi la necaz, la neputinte, sa zambeasca alaturi de noi, sa zboare cu noi, si la nevoie chiar sa planga alaturi de noi.

Cu totii avem nevoie de de un prieten cu care sa putem sta de vorba, fara a fi nevoiti sa-i tot spunem vezi sa nu mai spui la nimeni, sa ramana intre noi . Iata deci ca inainte de toate, avem nevoie de credinciosie.

In cartea Proverbe, cap. 17, v. 7 se spune asa: Prietenul adevarat iubeste oricind si in nenorocire ajunge ca un frate Dar prietenia inseamna mai mult decat a avea un...