5. La picioarele lui Iisus, dulcele meu Binefacator, sa-mi aduc si eu toate rugaciunile mele si toate cererile mele. i sa le asez cu toata credinta inimii mele la picioarele Lui. Acolo sa ma prostern, implorand mila Lui pentru familia mea si pentru fiecare dintre ai mei. 6. La picioarele lui Iisus, la acele picioare []5. La picioarele lui Iisus, dulcele meu Binefacator, sa-mi aduc si eu toate rugaciunile mele si toate cererile mele. i sa le asez cu toata credinta inimii mele la picioarele Lui.

Acolo sa ma prostern, implorand mila Lui pentru familia mea si pentru fiecare dintre ai mei.6. La picioarele lui Iisus, la acele picioare stra punse pentru pacatele mele, sa ma aduc si eu pe mine insumi, predat si tinut acolo in ascultarea si in slujirea Scumpului meu Mantuitor, pe totdeauna si in intregime.

La picioarele Lui sa-mi asez bunurile mele paman-testi si sufletesti, pentru ca de ele sa se foloseasca in intregime numai Domnul meu Hristos, si nu lumea.

Sa se slujeasca numai Harul, si nu pacatul. i numai lumina, si nu intunericul.7. Pentru cei din trecut, din prezent si din viitor, Domnul S-a rugat la fel, pentru ca in fata Lui toti sunt vii si prezenti.

Atat cei dusi din lumea asta, cat si cei care n-au venit inca in ea. i acolo sa astept [si eu] ingenuncheat, cu indelunga rabdare, pana cand voi simti ca ingenuncherile si caderile mele pentru ai mei au fost primite si ascultate.8. La picioarele Stapanului meu Bun sa-mi asez in fiecare dimineata dorintele si mijlocirile mele, in fierbinte si miscata rugaciunepentru Patria mea si pentru Biserica mea,pentru conducatorii, dregatorii si slujitorii lor,pentru vremi cu pace si de mantuire a tuturor,spre a putea astfel sa-I slujim si noi toti lui Dumnezeu intr-o...