Dragoste si lacrimi ne-a fost calea noastrade la zarea neagra pan la cea albastra,dragostea cu lacrimi ne-a fost painea bunade cand ducem drumul crucii impreuna. Dragoste si lacrimi am avut in viatacata roua are sfanta dimineata,dragoste si lacrimi cate nu stim numene-a fost avutia noastra de pe lume. Dragoste si lacrimi ne-am avut trecutul,dragostea cu []Dragoste si lacrimi ne-a fost calea noastrade la zarea neagra pan la cea albastra,dragostea cu lacrimi ne-a fost painea bunade cand ducem drumul crucii impreuna.

Dragoste si lacrimi am avut in viatacata roua are sfanta dimineata,dragoste si lacrimi cate nu stim numene-a fost avutia noastra de pe lume.

Dragoste si lacrimi ne-am avut trecutul,dragostea cu lacrimi ne-a sfintit sarutul,dragostea cu lacrimi ni-e si azi trairea,ele ne sunt jertfa ele rasplatirea!Drag Iisus, din lacrimi, dragostea ne-o-ncanta,fa-ne scumpa-n ele fericirea sfanta,fa-ni-le-amandoua zestre si cununa,sa-mpletim din ele vecii impreunaTRAIAN DORZ din Cantari Noi , editia a II-aEditura Oastea Domnului, Sibiu, 2014