Daca este cineva in Hristos este o faptura noua. Cele vechi s-au dus. Iata ca toate lucrurile s-au facut noi (II Cor. 5, 17). Prea iubitii mei frati si surori in Domnul Iisus! Mantuirea, darul cel mai pretios, ne este mult primejduita de vrajmasul diavol, care se razboieste cu noi la fiecare pas. Noi insa []Daca este cineva in Hristos este o faptura noua. Cele vechi s-au dus. Iata ca toate lucrurile s-au facut noi (II Cor. 5, 17).

Prea iubitii mei frati si surori in Domnul Iisus!Mantuirea, darul cel mai pretios, ne este mult primejduita de vrajmasul diavol, care se razboieste cu noi la fiecare pas. Noi insa trebuie sa fim intelepti si sa luptam cu eroism, pana la zdrobirea totala a lui Satan.

Viata toata este o lupta si inca o lupta grea, dar trebuie sa luptati, alipiti tot mai mult de Domnul Iisus.

A lupta singuri, cu puterile voastre, este in zadar. A lupta impreuna cu Iisus, alipiti puternic de El, inseamna putere si biruinta.

Oastea Domnului a chemat si cheama sufletele la Iisus si numai la Iisus. Ea pune toata staruinta, ca orice suflet sa se opreasca din drumul pe care a mers pana acum si sa se intoarca la Iisus. Oastea Domnului roaga staruitor si imbie pe orice suflet ca sa se desprinda din lume si sa se apropie, cu iubire si credinta, de Domnul Iisus. Oastea Domnului este un manunchi de suflete care au gasit in Iisus comoara pretioasa, margaritarul ceresc. Oastea Domnului a gasitca Iisus este adevarul. Toti cei hotarati pentru Domnul au gasit in acest adevar, care este Iisus, mangaiere sufletelor lor, pace si alinare. O! Cat n-ar da un suflet ratacit pe ale vietii cai sa afle adevarul vietii, dar nu-l cunoaste!O! Dar iata! Oastea Domnului cu atata iubire ti-l arata si tie, iubite frate si scumpa sora, si-l arata la toti cei insetati dupa adevar. El este Iisus! Ai venit tu, dragul meu, la Iisus? Ai aflat tu in Iisus ade varul? Daca, in adevar, ai aflat pe Iisus ca supremul adevar, atunci tu vei fi fericit si adevarul lui Dumnezeu este cu tine.

Iar de nu L-ai aflat, vino, dragul meu, chiar acum, la Iisus. El te cauta, te vrea si te doreste.

Oastea Domnului a mai gasit in Iisus Calea ce duce la Patria cereasca. Cine n ar voi sa stie ca drumul pe care merge il duce in ara cereasca, unde Iisus imparateste? Ei bine, dragii mei, Oastea Domnului arata oricarui suflet doritor acest drum, aceasta cale care este Iisus. Pentru aceea striga Oastea Domnului pe toate dru murile: Veniti la Iisus, apropiati-va de Iisus, dati-va inima, sufletul si tot ce aveti lui Iisus, caci El va va duce sigur in Patria cereasca, unde nu se afla decat pace, bucurie si fericire.

Oastea Domnului a mai inteles ca Iisus este viata, si inca viata vesnica, viata fericita.

O, iubitii si scumpii mei fratiori! Cat alearga lumea dupa fericire si fericire nu gaseste. i nu va gasi niciodata, cat o va cauta unde nu este.

Iisus este fericirea si cine o cauta la El, acela o gaseste. Lumea este nefericita pentru ca tocmai unde este fericirea, acolo n o cauta. Ea vrea fericire, dar fara Iisus si in afara de Iisus. Ce inselaciune si ce orbire!Veniti, dragii mei, veniti la Iisus, ca numai acolo este fericirea. N-o mai cautati aiurea, ca n-o gasiti. Va osteniti in zadar....