Cu binecuvantarea parintilor Ion Manea si Mihail Catalin Sicoe, sambata, 5 noiembrie, si duminica, 6 noiembrie 2022, la biserica Sf. Cuv. Paraschiva , Triaj, de pe strada Harmanului, nr. 71, va avea loc Adunarea anuala a Oastei Domnului din Brasov. Evenimentul care anima aceasta adunare este deja binecunoscut Fratietatii: la 7 noiembrie 1976, la Poiana Brasov, []Cu binecuvantarea parintilor Ion Manea si Mihail Catalin Sicoe, sambata, 5 noiembrie, si duminica, 6 noiembrie 2022, la biserica Sf. Cuv. Paraschiva , Triaj, de pe strada Harmanului, nr. 71, va avea loc Adunarea anuala a Oastei Domnului din Brasov.

Evenimentul care anima aceasta adunare este deja binecunoscut Fratietatii: la 7 noiembrie 1976, la Poiana Brasov, s-a tinut Sfatul Fratesc al Oastei Domnului, insemnat in calendarul acestei Lucrari ca A treia zi istorica .

Programul fratesc va incepe sambata, 5 nov., la orele 17:00, cu slujba Vecerniei, iar in continuare se va tine Sfatul Fratesc Operativ in paralel cu Adunarea de Tineret. A doua zi, duminica, 6 nov., vom participa la Sfanta Liturghie, iar de la orele 14:00 se va desfasura adunarea anuala propriu-zisa.

Cu deosebita dragoste si aleasa pretuire frateasa, invitam si asteptam parinti, frati si surori din toata tara, la sarbatoarea adunarii noastre, spre a ne intari intru Domnul pe calea ascultarii de El si de inaintasii Lucrarii.

Adunarea Oastei Domnului din Brasov