10 Minunea descoperirii lui Hristos face in sufletul nostru o alt minune: lucrarea tain si Dumnezeiasc a nasterii din nou. Taina poc intei care este o lucrare a Duhului Sfant, recunoscut ca una din cele sapte Taine ale Bisericii, numit in altfel si taina convertirii, sau taina nasterii din nou, este acea lucrare Dumnezeiasc pe care []10 Minunea descoperirii lui Hristos face in sufletul nostru o alt minune: lucrarea tain si Dumnezeiasc a nasterii din nou.

Taina poc intei care este o lucrare a Duhului Sfant, recunoscut ca una din cele sapte Taine ale Bisericii, numit in altfel si taina convertirii, sau taina nasterii din nou, este acea lucrare Dumnezeiasc pe care o face, si trebuie s-o fac , in viata fiec rui om, Duhul Sfant si Cuvantul Sfant.

Dac un om nu se naste din nou, nu poate vedea Imp r tia lui Dumnezeu a spus Mantuitorul c tre Nicodim, ad ugand c dac nu se va naste cineva din Ap si din Duh nu poate s intre in Imp r tia lui Dumnezeu (Ioan 3, 3-5).

Desigur, intelegand pentru aceast nastere din nou prin Ap Cuvantul lui Dumnezeu, Sfanta Scriptur , dup cum explic Insusi Mantuitorul in Ioan cap. 4, 14: Apa pe care i-ovoi da Eu se va preface in el intr-un izvor de ap care va tasni in viata vesnic 11 Aceast ...