Marele misionar din India, Sadhu Sundar Sing, acest ales ucenic al lui Hristos, ne va spune: Nu cred deloc in impartirea crestinilor in partide bisericesti, ci cred in crestinism. M-am intrebat foarte adesea: Din care societate de crestini fac parte? i mi-am raspuns totdeauna: Din nici una! Eu tin de Iisus Hristos, si-mi este de []Marele misionar din India, Sadhu Sundar Sing, acest ales ucenic al lui Hristos, ne va spune: Nu cred deloc in impartirea crestinilor in partide bisericesti, ci cred in crestinism. M-am intrebat foarte adesea: Din care societate de crestini fac parte? i mi-am raspuns totdeauna: Din nici una! Eu tin de Iisus Hristos, si-mi este de ajuns. In mod duhovnicesc, eu tin de toate bisericile care au crestini in toata puterea cuvantului. Caci numai bisericile unite in Hristos pe pamant vor fi una cu El si vor fi una cu El si in ceruri.

Daca in zilele noastre sunt atatea dezbinari religioase noi, se datoreste faptului ca oamenii nu cunosc pe Hristos, Care Singur poate sa-i multumeasca pe deplin. Ei cred intr-un fel, si, cand nu mai sunt multumiti, cred intr-alt fel; si totusi nu sunt nici atunci multumiti.

Nu exista nici o invatatura religioasa, nici o invatatura morala care sa va poata multumi, ci numai Hristos viu. Multumirea cea mai mare este la Hristos, nu in noutatile religioase. Noi aflam in Hristos cerul si pamantul. Cartea Sfanta zice: Tuturor celor ce L-au primit, adica celor ce cred in Numele Lui, le-a dat dreptul si puterea sa se faca copii ai lui Dumnezeu (In 1, 12). Oricine face voia Tatalui Meu Care este in ceruri a zis Iisus acela...