Iata inca un cuvant testamentar al Parintelui Iosif, cu privire la atitudinea Oastei Domnului fata de Biserica. Acesta este si acesta trebuie sa ramana felul nostru de a crede si de a invata in aceasta privinta. Orice alte pareri sunt potrivnice voii lui Dumnezeu descoperite Oastei si solului Sau. Biserica Domnului nostru Iisus Hristos este pastratoarea tainelor []Iata inca un cuvant testamentar al Parintelui Iosif, cu privire la atitudinea Oastei Domnului fata de Biserica. Acesta este si acesta trebuie sa ramana felul nostru de a crede si de a invata in aceasta privinta. Orice alte pareri sunt potrivnice voii lui Dumnezeu descoperite Oastei si solului Sau.

Biserica Domnului nostru Iisus Hristos este pastratoarea tainelor randuite pentru intarirea si mantuirea noastra.

Despre Sfanta Biserica cred ca este de prisos sa vorbesc mai pe larg. Eu insumi, cel care scriu aceasta carte, sunt un slujitor al Bisericii lui Hristos. Fiecare crestin stie ce este Biserica, cu ce daruri si ce chemari sfinte este inzestrata si insarcinata ea. Biserica administreaza cele sapte Taine puse spre intarirea si mantuirea sufletelor: Taina Sf. Botez, Sf. Mir, Sf. Cuminecatura, Marturisirea, Preotia, Nunta, Maslul.

Dar, nu e destul ca cineva cunoaste Biserica, ci trebuie sa se si intareasca cu darurile pe care le administreaza ea. Nu este destul ca in mijlocul...