Cu binecuvantarea si participarea IPS Sale Timotei, Arhiepiscopul Aradului, duminica, 26 februarie, a.c., va avea loc Adunarea de comemorare a fratelui Moise Velescu, la biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil , din cartierul Gradiste, municipiul Arad, la implinirea a 15 ani de la trecerea sa la Domnul. Programul va incepe cu Sfanta Liturghie, dupa care se []Cu binecuvantarea si participarea IPS Sale Timotei, Arhiepiscopul Aradului, duminica, 26 februarie, a.c., va avea loc Adunarea de comemorare a fratelui Moise Velescu, la biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil , din cartierul Gradiste, municipiul Arad, la implinirea a 15 ani de la trecerea sa la Domnul.

Programul va incepe cu Sfanta Liturghie, dupa care se va oficia slujba de parastas pentru sufletul fratelui Moise, al surorii Elita, sotia sa, precum si pentru al inaintasilor Oastei.

Urmeaza deplasarea la mormantul fratelui Moise, unde se va tine un scurt program duhovnicesc, urmand ca, intre orele 15:00 18:00, sa aiba loc, tot la biserica din cartierul Gradiste, Adunarea propriu-zisa de comemorare a inaintasului nostru drag.

Va asteptam cu drag!Familia si Adunarea Oastei Domnului din Arad